Välkommen att se en show om hur våra uråldriga hjärnor funkar i en digital värld! Föreningen Arts & Hearts och hjärnforskaren Sissela Nutley bjuder på en scenshow varvat med föreläsning måndag den 10 oktober då det är VÄRLDSDAGEN FÖR PSYKISK HÄLSA. Showen handlar om ungdomars psykiska hälsa kopplat till den digitala världen. Denna kvällsföreläsning riktar sig till vuxna.

Showen äger rum på Linköpings Konsert & Kongress kl 18-19.30, men går även att se live via länken Arts & Hearts

Evenemanget är ett initiativ av Region Östergötland, NSPH Östergötland (Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa) samt länets kommuner.

Om Världsdagen för psykisk hälsa
Den 10 oktober är utsedd av WHO till Världsdagen för psykisk hälsa. Syftet med dagen är att öka medvetenheten om psykiska hälsofrågor runt om i världen och att mobilisera insatser till stöd för psykisk hälsa. Årets tema från WHO är: Gör psykisk hälsa och välbefinnande för alla till en global prioritering. I Östergötland kommer vi uppmärksamma dagen med fokus på barn och ungas psykiska hälsa

Person som dansar

Bild från Pexels.