Jullovet är tyvärr en jobbig och ångestfylld tid för många barn. Ett hem med för mycket alkohol, ekonomiska svårigheter och gräl (kanske t.o.m våld) ger ont i magen av bara tanken på långledigt. Känner du en oro för din eller någon annans familjesituation under jul? Tisdagschatten imorgon 21/12 lägger ett extra fokus på dessa frågor. Bakom tangentbordet finns en socialpedagog och familjebehandlare. Personer som vill vardags jobbar med familjestödjande insatser och med barn som mår dåligt, har det kämpigt i skolan eller far illa på ett eller annat sätt. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller bara vill ventilera med någon. Du är helt anonym i vår chatt.

Inga frågor är för stora eller för små.

Välkommen in!

Så fungerar chatten

Chatten är öppen på tisdagar mellan klockan 18:00-20:00. I chatten är du helt anonym, och ingen annan kan läsa vad du och Föräldrawebben pratar om. Du hittar Föräldrawebbens chatt i den gula chatt-/meddelanderutan på Föräldrawebbens sidor:

Föräldrawebben för dig som har yngre barn

Föräldrawebben för dig som har tonårsbarn